Monday, August 6, 2018

DAFZO


Logistieke bedrijven zijn niet in staat om elke beweging van hun lading te volgen als gevolg van een traditioneel gecentraliseerd systeem. Bovendien kunnen logistieke bedrijven niet tegelijkertijd verbinding maken met de ontvanger om de geleverde artikelen te bezorgen.

De ontvanger verkort vaak de levertijd voor de levering van het artikel als gevolg van deze bundel, wat leveringsvertragingen, ongemakken en extra kosten veroorzaakt voor logistieke bedrijven om de afgeleverde zending opnieuw te bezorgen. Logistieke bedrijven over de hele wereld vinden het nog steeds moeilijk om 24 uur per dag supportmethoden te vinden om ze op te halen en af ​​te leveren en een snelle levering van verzending te garanderen.

Dafzo is een gedecentraliseerd wereldwijd P2P logistiek platform op basis van Ethereum blockchain-technologie om een ​​snelle en efficiënte levering van pakketten en zendingen zonder geografische barrières te garanderen.

Dafzo-analyse (DFZ)

Wat is Dafzo (DFZ)?

Het Dafzo-platform maakt gebruik van blokkade-technologie en kunstmatige intelligentie om internationale handelsfinanciering, expeditiesysteem en wereldwijde e-commerce-logistiek te democratiseren en revolutioneren door banken en geografische barrières systematisch te verwijderen. Dit platform zal kleine logistieke bedrijven helpen bij het aanpakken van problemen op het gebied van beveiliging, smokkel en fraude.

Gebruikers kunnen zendingen efficiënt traceren voor alle op logistiek gebaseerde transacties. Hoe kleiner het bedrijf zal kosten, veel minder voor het verzenden en bezorgen van zendingen met een platform dat verbeterde, beveiligde technologie en een gelijkmatige supply chain biedt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van dit platform?

Goederen zullen beschikbaar zijn voor gebruikers op dit platform om te kopen aan lokale tarieven in plaats van internationale prijzen. Bovendien biedt het platform gebruikers de flexibiliteit om de internationale verzendmethode te kiezen op basis van hun betaalbaarheid, budget en tijdsbeperking. Het hele leveringsproces wordt uitgevoerd met Ethereum blockchain-technologie en slimme contracten die de veiligheid en beveiliging van logistieke bedrijven en klanten waarborgen.

Hoe werkt Dafzo?

Gebruikers van een gedecentraliseerd wereldwijd logistiek platform zijn op zoek naar goederen van elke e-commerce wereldwijd.

Zij kunnen via het lokale adres van de voogd om levering van zendingen, pakketten of zendingen naar hun zelfgemaakte drempels vragen.

E-commerce zal de aanvraag voor bezorging van de zending doorsturen naar het lokale adres van het voogdijland.

Het bezorgteam dat aan dit project is gekoppeld, verzamelt de producten of pakketten van het lokale adres van de bewaarder en stuurt de zending naar het afleveradres van de klant.

Wanneer gebruikers een zending, verzending of verzending ontvangen, die wordt bevestigd door ontvangst, ontvangen lokale beheerders hun kosten in het DFZ-token.

Kenmerken van Dafa

Vergoeding voor transacties met nul

Door het P2P-zorgnetwerk te gebruiken, zijn DFZ-tags ERC-20-gebruikersinterfacetags waarmee gebruikers kosten in rekening kunnen brengen die worden geheven op internationale transacties in wereldwijde e-commerce om exclusieve aanbiedingen aan al hun klanten te bieden via zakelijke partners op de e-markt.

Wereldwijde re-entry

Gebruikers kunnen een zending boeken vanaf elk van de derde sites met een gedecentraliseerd netwerk en Dafzo-applicatie (Dapp). Dit platform biedt de mogelijkheid om meerdere modellen aan gebruikers te leveren zonder de fysieke aanwezigheid van de afzender. Dapp bespaart gebruikers tijd en geld met gegarandeerde laagste prijzen.

Gedecentraliseerde hoofdtechnologie

Ongeautoriseerde real-time proofing en tracking worden door het Dafzo Ecosystem geleverd met een unieke combinatie van Smart Contracts, Artificial Intelligence en Ethereum blockchain-technologie. Het platform zal zorgen voor fraudedetectie en meer veiligheid voor de logistieke sector.

Verdien kansen

Door lid te worden van een caretaker- en partnerprogramma, is het platform een ​​community opportunity en een baan om met Dafzo te werken en extra inkomsten te verdienen.

Wereldwijde business uitbreiden

Hoewel het platform wereldwijde logistieke ondersteuning biedt aan partners, is het een uitstekende gelegenheid voor nieuwe logistieke operaties met als doel de verkoop van logistieke activiteiten over de hele wereld uit te breiden.

Geautomatiseerde slimme kasten

Om de gebruiker 24 uur per dag de pick-up en dropservice te bieden, worden slimme kasten op strategische locaties geïnstalleerd.

Wat wil Dafzo (DFZ) zijn?

Wat is de missie van Dafzo?

De missie van het project is om P2P, open source, blockchain-gebaseerde en gedecentraliseerde wereldwijde logistieke geaggregeerde ecosystemen te ontwikkelen door de macht volledig over te dragen aan de wereldwijde gemeenschap. Bovendien zal logistieke ondersteuning aan haar partners worden verleend. Dit platform zal ook ondersteuning bieden voor de uitbreiding van kleine bedrijven, wat een overwinning zal betekenen voor alle geïnteresseerde partijen in het ecosysteem.

DFZ is een wereldwijde e-commercepartner

Dit is een uitstekende gelegenheid voor kleine logistieke bedrijven om hun zakelijke verkopen over de hele wereld uit te breiden. Blokkeringstechnologie en slimme deal, verlaging van bedrijfskosten en marketingkosten in verband met dit gedecentraliseerde project. Dit platform biedt multimodale bezorgmethoden.

Verdien kansen met het Dafzo-programma

Een uitstekende gelegenheid voor gemeenschapswerk zal worden geboden door een programma voor voogden en partners. Door toegang te krijgen tot het programma kunnen gebruikers dit doen
Bitcointalk-profielkoppeling: https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1671224

  Ethereum Wallet-adres: 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

No comments:

Post a Comment