Thursday, May 31, 2018

EtherInc: Bygning, styring og løbende decentraliserede applikationer og organisationer

EtherInc eller einc er designet til at skabe unikke protokoller til opbygning, styring og drift af decentrale applikationer og organisationer. Målet med denne blockchain-løsning er at give iværksættere over hele verden mulighed for at opbygge og drive decentrale virksomheder, der er fri for begrænsninger, omkostninger og grænseoverskridende formidlere. Denne samarbejdsmetode vil bidrage til at øge værdien i produktet og øge virksomhedens tillid og modstandsdygtighed. EtherInc har til hensigt at være tilgængelig over hele verden for iværksættere, hvor de har brug for denne vigtige service.

Hvordan EtherInc Ethereum Crypto Blockchain Fork Works.

Oprettelse, styring og drift af en organisation kan kompliceres af lange dokumenter, bankbesøg, juridiske kompleksiteter, unødvendige omkostninger og formidlere og tredjeparter, der pålægger kunstige begrænsninger.

Vi skaber en passion for at styrke teams rundt om i verden for at skabe, styre og drive en mere robust og troværdig decentraliseret demokratisk organisation, der muliggør en effektiv værdiskabelse uden grænser, begrænsninger og dyre formidlere.

Forslag Type

Udgiv Aktier
Investering
Sæt lager
Salg af aktier
Udnævne administrerende direktør
Brandchef
Betaling / Løn
Omdøb lov
Afstemningsregler
Operationelt forslag
Luk eInc
Tilføj medlem
Slet medlem
Skift medlems rolle
Tilføj ny rolle
Vælg forslag
Kør forslag
LAYER einc


Bedre, hurtigere, sikrere og billigere



  Vi besluttede at tage en anden vej fra Ethereum med:

Reduced block time fra 15s til 6s, hvilket stiger:
Netværkstransaktioner pr. Sekund med 2,5x
Transaktionsbekræftelseshastigheden er 2,5x
Minerens præmie på 2,5x
Fjernet præmie onkel
Gennemfør begrænset beholdning for minedeminer
Dette gør blockchain eInc hurtigere end Ethereum og muliggør bedre skalering, samtidig med at decentraliseringen opretholdes.
einc er lavet som en gaffel af Ethereum blockchain med replay beskyttelse og har derfor alle evner i Ethereum blockchain med nogle af vores ekstra forbedringer.

EtherInc har lykkedes at etablere et såkaldt omfattende abstrakt grundlag, der består af blockchain-netværk med et indbygget programmeringssprog. Det betyder, at alle i økosystemet vil være i stand til at skabe smarte kontrakter samt andre decentrale applikationer, hvor de kan fastsætte deres egne ejerskabsregler, tilstandsovergangsfunktioner og transaktionsformater. Denne platform vil være meget nyttig til decentraliserede apps, især i situationer hvor arbejdsgivere søger en hurtig udviklingstid, og også forskellige applikationsfunktioner interagerer effektivt.

ETI Token ICO ETI Retail

ICO pre salg startet: 05/07/18
ICO-salg før slutter: 05/15/18
ICO salg start: 05/25/18
ICO salg slutter: 06/25/18
Møntsymbol: ETI
Samlet forsyning af mønter: 997.528.142 ETI
Antal mønter i coinsale: 450.000.000 ETI
Eliminere indledende omkostninger og udløsende virksomheder
Som nævnt ovenfor har alle omkostninger og besvær omkring opstart tvunget til at gå glip af mange drømme. EtherIn eliminerer alle juridiske, operationelle og finansielle krav til at oprette en ny opstart. For at starte din virksomhed er alt du skal gøre, vælge et navn først, og du kan opsætte dit blockchain firma. Dernæst kan du tilføje grundlæggere og derefter starte tildele roller til dit team.

Som et led i at opbygge dit team, giver EtherInc dig mulighed for at udstede aktier til dit grundlag, med en enestående stemmeret baseret på procentvise aktier. Dette giver dig mulighed for problemfrit at distribuere ejerskab uden grænser, så du kan bringe forskellige eksperter ind i din virksomhed. Du kan også bestemme, hvordan visse handlinger i din virksomhed udløses eller afgøres ved at oprette en smart kontrakt.

I tilfælde af samarbejde tilbyder EtherInc en solid platform, hvor virksomhedsejere kan oprette et selskabsforslag til afstemning. Afstemningsprocessen foregår på en meget sikker måde, som er umulig at smede. Modtagne forslag kan derefter indgå i smarte kontrakter, idet betalinger kun udløses, når alle vilkår i kontrakten er opfyldt.

En anden velkendt måde, hvorpå EtherInc har til hensigt at anspore virksomheden til at vokse på sin platform, er ved at levere en ny protokol til crowdfunding. Ved at bruge token token kontrakter, kan du samle penge til at dyrke din virksomhed fra hvor som helst i verden.

EtherInc Coinsale

Mønter navn EtherInc Coin
ETI møntsymbol
Blockchain EtherInc
Samlet forsyning af mønt 997.528.142 ETI
Antal mønter i koinale 450.000.000 ETI
ETI Pris $ 0.10
Soft seal $ 1.000.000
Hård hat $ 22.000.000
ICO-salget begynder den 7. juni 2018
ICO salgsforhandlingen sluttede den 15. juni 2018
ICO-salget begynder 25. juni 2018
ICO-salget slutter 25. juli 2018
EtherInc Coin Distribution
97.528.142 ETI vil blive distribueret til Ethereum indehavere, der har ETH i deres lommebalance på tidspunktet for gaflen i et 1: 1 forhold.
100.000.000 ETI mønter er afsat til EtherInc Startup Fund for at støtte startups, der registrerer deres organisationer på einc.io
450.000.000 ETI mønter vil være tilgængelige for salg på Coinsale eInc.
100.000.000 ETI-mønter er øremærket til sådanne strategiske partnerskaber
partnerskaber med andre Wallet-partnere til at omfatte ETI'er og for partnerskaber, som hjælper med at opbygge og videreudvikle ETI-økosystemer.
Kun 150.000.000 ETI mønter er blevet allokeret til eInc Community. Disse mønter vil blive brugt til at belønne grundlæggere, teammedlemmer, rådgivere og finansiere produktudvikling, markedsføring, markedsføring, bevidsthed, lufttitler, gaver og henvisningskampagner til EtherInc-platformen (30.000.000 ETI) vil være selskabets reserver til forskellige operationer.
100.000.000 ETI mønter vil blive bestilt til fremtidig udvikling af EtherInc og vil blive tildelt i 5 år (33,33% frigivet i år 3, 4 og 5).
60.000.000 ETI mønter vil være tilgængelige for EtherInc udvikling.
37.500.000 ETI mønter vil være tilgængelige for holdet (vil blive afholdt i 6 måneder efter crowdsale).
30.000.000 ETI vil være selskabets reserver til forskellige operationer.
15.000.000 ETI mønter vil være tilgængelige til markedsføring, gaver og airdrops.
7.500.000 ETI mønter vil være tilgængelige for rådgivere.
ORGANISATION

EInc-organisationen er en smart kontrakt med foruddefineret protokol (eInc-protokol) og kører på EtherInc blockchain, hver eInc har et unikt navn og vil blive forvaltet af eIncNS (eInc organisation name service) smart kontrakt.

Til orientering:

Website | Whitepaper | Twitter | Facebook | Youtube | Medium | Telegram
Bitcointalk Profile Link: https: //bitcointalk.org/index.php?action=profil; u = 1671224

No comments:

Post a Comment