Thursday, May 24, 2018

LetItPlay

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Каталог-16-min.jpg
Hilsner, mine kære venner. I dag vil vi overveje et unikt projekt.LetItPlay er et decentraliseret økosystem, der tillader enhver nyhedsportal, blogger, community eller website at oprette, kommercialisere og distribuere en lydversion af indholdet. LetItPlay tilbyder indholdsleverandører, indholdsforhandlere og indholdsforbrugere, så enhver nyhedsportal og endda individuelle bloggere kan levere en lydversion af deres indhold.LetitPlay er en platform til oprettelse af en internet-lydkanal. Det betyder, at hver informationsressource på internettet, nyhedsportal eller blog, interessant publikum, skal have sin egen lydversion.

Ved hjælp af lyd ønsker vi at lette den visuelle kanal af information, som er overbelastet i en moderne person. Tekst, video, VR og lige spil - alt forbruges visuelt og konkurrerer på samme tid i dage, som ikke længere bliver.

Samtidig vil næsten enhver person på dagen få et par timer, når den visuelle kanal er optaget, og sindet er frit at opfatte information: kørsel og transport, under sport og hjemlige anliggender, inden du går i seng og efter at vågne op . Denne gang er perfekt til opfattelsen af ​​information i lydformen.

Er enig i, at meget af hvad du er vant til at læse eller se på video, kan være genforsøgte ord, næsten intet tab af effekt, for eksempel nyheder, artikler, analyse, blogs osv. Det ville være meget praktisk under en tur til at arbejde for at lytte til nyhederne med et kendt websted, dine yndlingsblog eller endda kommentarer fra venner om begivenheder i verden.

Men selv sådan en populær type indhold som nyheder produceres meget sjældent i lydformat - meget sjældnere end i form af tekster eller videoer. Hovedårsagen hertil er, at den udbredte produktion af lydversionen af ​​indhold (podcasts) er økonomisk urentabel for forfatterne, fordi den ikke medfører direkte indtægter og yderligere produktionsomkostninger er til stede.

LetitPlay har til formål at løse dette problem.

LetitPlay er udviklet på blockchain-teknologien, takket være, hvorpå indholdets forfattere vil blive belønnet for brugerens opmærksomhed på indholdet: lytte, lide, kommentarer og reposts. Ligner Steem og Golos. Dette vil tillade ikke blot at genvinde produktionen af ​​lydindhold, men også adgang til en ny distributionskanal og indtægtsgenerering af indhold, nå et nyt publikum.
00_dnuigty4.jpg
LetitPlay inden for sit økosystem bringer ikke kun indholdsforfattere og faste brugere sammen, men også tjenesteudbydere, dem, der vil hjælpe med at skabe lydindhold: højttalere, lydredigeringsstudioer, oversættere, redaktører osv. Det betyder, at enhver nyhedsportal eller blogger kan producerer lydindhold ikke kun til gavn for dem selv, men også for at gøre det med minimal indsats, fordi det vil være nok at ansætte din yndlingsstuderende og vælge den rigtige stemme til forberedelse af lydindholdet.

Letitplay økosystem er skabt så åbent som muligt, så det vil være i stand til at slutte sig til andre udviklere af specialiserede applikationer og tjenester - indholdsforhandlere. På blockchain kan LetitPlay oprettes apps til musik, lydbøger, lydguides osv. Og i fremtiden vil LetitPlay efter lidt forbedringer realisere den samme økonomi for mange andre områder: video, spil, selv.

Alle betalinger mellem medlemmer af økosystemet vil blive udført i den interne valuta Play, hvor forfatterne belønnes for brugerens opmærksomhed.

LetItPlay system afspillere
Udbyder af indhold:
De er ejere og skabere af kvalitetsindhold. De er nøgleaktører i letitplay økosystemet.

Indholdsforhandlere:
Er dem der skaber tjenester, der vil levere indhold til forbrugerne. Disse omfatter mobilapps, smart apps, websites og sociale medier blandt andre systemer.

Indhold forbrugere:
Dette er mennesker, der ønsker en kvalitets lydversion af ethvert onlineindhold. LetItPlay sikrer, at forbrugerne modtager lydindhold, der opfylder deres behov.

Service udbyder:
Er folk og virksomheder leverer tjenester til lydproduktion. Disse omfatter blandt andet storytellers, oversættere og lydproduktionsstudier og vil blive udbetalt med tokens.

Annoncører:
Er virksomheder og mennesker, der gerne vil levere deres indhold til målgruppen. Annoncører betaler forbrugerne for deres opmærksomhed med spil tokens.

En decentraliseret selvstyrende organisation eller DAO:
Vil klare udviklingen af ​​blokkæden og økosystemets vækst. DAO består af delegerede, der er udvalgt til deres kompetence og bidrag.

For at gøre produktionen af ​​lydindhold rentabelt vil økosystemet bruge opmærksomhedens økonomi. Indholdsleverandører vil belønne forbrugerne for deres opmærksomhed, såsom likes, kommentarer, stillinger og lytning. Aflønningsbeløbet afhænger af leverandørens og forbrugerens samlede kapacitet.

Fordele ved systemet LetItPlay for beskyttelse af lydsystemet
Efter at have producenter, vil forbrugere og tjenesteydere i et økosystem ændre lydindholdsmarkedet:

Opret nye muligheder for freelancers at arbejde som redaktører, oversættere og fortællere
Tjenesteudbyderne vil have en stabil indtægtskilde
Tjenesteudbydere vil have adgang til det globale marked
Udgifterne til lydproduktion vil falde
Oprettelsestiden for lydindhold reduceres til 30 minutter
Indholdsleverandører vil kunne producere lyd på en overkommelig og hurtig måde
Forbrugerne vil have adgang til tonsvis af kvalitetsindhold
Distributører vil kunne få adgang til en enkelt indholdskilde, som de kan bruge i deres applikationer
images.jpg
LetItPlay PLAY ICO
Afspilningsmarkøren er et token ERC20 baseret på netværkskæden Ethereum ICO-datoen for token-salget vil være fra 2. april til 1. juni 2018, vil Tokens deles i fire faser under salget. 60% af de 1.000.000 tilgængelige PLAY-tokens vil være tilgængelige for køb under et offentligt salg.

Detaljeret information:
Websted: https://letitplay.io
Whitepaper: https://letitplay.io/wp/WP_en.pdf
Telegram: https://twitter.com/letitplay_io
Twitter: https://twitter.com/letitplay_io
Facebook: https://www.facebook.com/letitplayio
ANN tråd: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3140643.0
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

No comments:

Post a Comment