Wednesday, May 23, 2018

PaxPay: At skabe en bedre måde at betale. Send, tilbring, modtag og gentag


New Age betalingsbehandlingssystemer er blandt de mest afgørende krav fra handlende og butiksejere. Den seneste forbrugerhandels- og købstrend indikerer, at folk i dag ønsker at betale for ting købt gennem deres pengeautomater i stedet for at betale kontant.

Ifølge analysen af ​​moderne forbrugerbetalingsmodeller er det klart, at de foretrækker at foretage betalinger kun via ATM-kort. Betalingsrenten ved kreditkort er faldet.

For at kunne tilbyde attraktive fordele ved at foretage betalinger ved hjælp af ATM-kort har handlende vedtaget state-of-the-art betalingsbehandlingssystemer, der kan behandle ATM-kortbetalinger.

Købmanden fordel på disse betalinger takket være Cashless ATM Scrip

Købmænd kan tjene penge på alle transaktioner foretaget af pengeautomater via pengeautomater, såsom traditionelle betalingssystemer, de behøver ikke betale et gebyr for hver transaktion. Dette betyder yderligere overskud for købmænd eller butiksejere, der bruger sådanne kontantløse pengeautomater.

Kundefordele ved ATM Cashless Scrip Betalinger

At foretage betalinger via kontantløse pengeautomater eller Scrip-pengeautomater er de mest bekvemme måder. Kunder kan få penge ved at købe. For at gøre det lettere, skal de betale et mindre forarbejdningsgebyr (normalt mindre end forarbejdningsgebyret i forbindelse med kreditkortbetalinger). Kunden skal trække sit ATM-kort gennem en kontantløs pengeautomat, så skal han indtaste sin PIN-kode (Personligt Identifikationsnummer) efter at have kontrolleret, at kunderne får en kupon / kupon, der kan bruges i butikker.

Sikkerhedsbekymringer ved Cashless Scrip-pengeautomater

Som navnet antyder, holder kontantløse pengeautomater ikke penge, så der er næsten ingen risiko. Der er ikke behov for sikkerhedspersonale til at holde pengeautomat (som i tilfælde af konventionelle pengeautomater, som bankerne bruger til at hæve penge). Så det er sikkert for både købere og kunder. Selv hvis du mister dit ATM-kort, kan ingen bruge den uden den korrekte PIN-kode. Det betyder, at kun autoriserede personer kan bruge Cashless Scrip automatiserede tellermaskiner.

Internettet har spillet en vital og vigtig rolle for at opmuntre til salg af produkter og tjenester online, hvilket gør livet praktisk for offentligheden, som i en sammenkoblet verden er god, hele verden.
E-handel har givet anledning til begrebet fuldt online-butikker, der sælger produkter og tjenester, katalogiseret effektivt og tilgængelig for kundens bekvemmelighed. Der er flere hjemmesider, der lagrer alt fra livsstilsartikler, samleobjekter, bøger, elektronik og meget mere.

Betalingsmetoder i de tidlige stadier af e-handel var ikke meget talrige og var begrænset til overførsler eller direkte indbetaling.

I løbet af de sidste ti år har e-handel modnet og vokset eksponentielt. Resultatet: Der findes nu flere typer elektroniske betalingsmetoder til rådighed online. Hvis din kredit er dårlig, og du ikke har råd til en købmandskonto, er der andre betalingsmetoder på e-handelssites, der kan hjælpe dig.

En af de mest populære online betalingsmetoder er at betale via PayPal. PayPal giver dig mulighed for at sende og modtage betalinger for varer online og offline. Det bedste ved PayPal er dets brugervenlighed og ingen kredit kontrol grænse. Alt du skal gøre er at tjekke deres adresse og personlige oplysninger. PayPal-kontoindehavere kan simpelthen omdirigere deres kunder til en PayPal-ordreside, eller hvis PayPal-kontotypen tillader det, kan betaling ske direkte til en PayPal-konto ved kun at bruge den kontorelaterede e-mail-adresse som payments@abccompany.com.

En anden metode til betaling af e-handelswebsites er Google Checkout. Denne service administreres af Google, ejer af den berømte søgemaskine. Google Checkout bliver hurtigt en populær og foretrukket betalingsmetode for mange e-handelswebstedsejere. Årsagerne til det første er, at tjenesten er brugervenlig, nem at bruge og ekstremt pålidelig. Når du tænker på virksomhedens ejerens afslutning, opkræver Google Checkout typisk mindre købersgebyrer end PayPal.

Nye betalingsmetoder gør også deres tilstedeværelse følt. En af de innovative betalingsmetoder, der er tilgængelige online, er iKobo. Den måde, som iKobo fungerer på, er, at enhver kunde kan vælge en betalingskilde, som kan være en bankkonto eller et kreditkort, og blokere denne betalingskilde med en iKobo-konto.

Når en kunde ønsker at betale en hjemmeside / sælger online, er alt det, han skal gøre, at angive beløbet og betale servicegebyret ud over det. Første gang en kunde gør det med en bestemt leverandør, modtager sælgeren et VISA debetkort fra iKobo. Dette kortproblem er en unik procedure. Så hvis nogen skal betale en online-udbyder, der har et iKobo-debetkort, er alt, hvad han skal gøre, specificeret kortnummeret, og betalingerne overføres.
Mission statement

PaxPay har til formål at give forbrugerne på kryptokursmarkedet en innovativ oplevelse ved at oprette et globalt betalingssystem med en smart kryptografisk enhed
Et mere detaljeret kig på PaxPay:

Har du nogensinde forestillet dig en verden uden punge, med tasker eller tegnebøger? Forestil dig enkelheden af ​​et enkelt armbånd, der kan gøre alt med fingerspidserne. Ingen rod, ingen unødvendige tilfældige genstande, og vigtigst af alt ingen tegnebøger overbelastet med plastik- og debetkort. Sig farvel til ubrugelige ting og velkommen et futuristisk alt-i-en kryptocurrency betalingsarmbånd, Paxlet. Tag din Paxlet til en forhandler eller en fysisk virksomhed for at foretage betalinger problemfrit og øjeblikkeligt med NFC-teknologi eller scanning og svejsning. Dette højteknologiske armbånd bruges til køleopbevaring, der indeholder sofistikeret sikkerhed. På samme måde som en Nano Ledger eller Trezor, gemmer Paxlet din private nøgle uden at offentliggøre privat information. Derfor, hvis du mister din Paxlet, er dine private oplysninger sikre og beskyttede. Vær aldrig bange for at miste dit armbånd. Deltag PaxPay på vej til at skabe et revolutionerende betalingssystem. Administrer din cryptocurrency med en applikationsgrænseflade, der synkroniseres med din PaxPay betalingsapp, med evnen til at sende din adresse til blockchain for din Paxlet i realtid og bruge det straks.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at have din egen virtuelle fremvisning, men på grund af frygt og usikkerhed? PaxPays virtuelle marked, PaxPlace, tilbyder utallige muligheder for købere og sælgere til at tilpasse deres forretning uden besvær, skjulte gebyrer eller finansielle grænser. Glem dine bekymringer på grund af uretfærdige resultater, og handler eller byder på PaxPlace uden stress.

Derudover vil PaxPlace understøtte en infrastruktur, der gør det muligt for forbrugeren at ansætte freelancere for enhver form for arbejde, samt at give privatpersoner mulighed for at drive deres egen uafhængige udlejningsvirksomhed på en international platform. Har du en særlig færdighed eller selvstændig erhverv? Er du for eksempel et ess på skrift eller har du en solid litterær oplevelse? På PaxPlace kan du liste dine færdigheder som freelance skribent til leje for at tjene ekstra indkomst! Eller har du altid ønsket at lære at lave mad, for eksempel franske kager, cupcakes eller crème brûlée fra bunden? Eller hvad med at lære at gøre kropsarbejde på en bil? Nu kan du! Bare gå på PaxPlace og ansæt en freelancer for at komme ind og ikke bare gøre arbejdet for dig, men du kan endda ansætte dem for at lære dig fra bunden! Lad os sige, at du ansætter en freelance freelance, en kvalificeret kok, der specialiserer sig i madlavning eller bilmekaniker, du kan leje lokalt eller i et andet land. Du kan modtage personlig personlig vejledning i din egen tutorial, enten gennem et ansigt til ansigt hjemme besøg eller en webkamera-baseret service på vores hjemmeside. Det er op til dig! en kvalificeret kok, der specialiserer sig i madlavning eller en bilmekaniker du kan leje lokalt eller i et andet land. Du kan modtage personlig personlig vejledning i din egen tutorial, enten gennem et ansigt til ansigt hjemme besøg eller en webkamera-baseret service på vores hjemmeside. Det er op til dig! en kvalificeret kok, der specialiserer sig i madlavning eller en bilmekaniker du kan leje lokalt eller i et andet land. Du kan modtage personlig personlig vejledning i din egen tutorial, enten gennem et ansigt til ansigt hjemme besøg eller en webkamera-baseret service på vores hjemmeside. Det er op til dig!

Uanset jobbet, jobbet, færdighederne, den service, du har at byde på, kan du optage som freelancer eller udlejningsfirma på PaxPlace, eller som forbruger kan du ansætte en freelancer efter eget valg. Ikke alene vil dine valg være store på verdensplan, men som selvstændig freelancer kommer du til og samtidig nå et globalt publikum. Vores mål er at flytte freelance muligheder til næste niveau. Vi tilstræber at være Uber for den uafhængige virksomhed.
For mere information besøg: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3385339.0
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

No comments:

Post a Comment