Tuesday, June 19, 2018

AUTHORED - Nieuwe app Social Network voor uitgevers, auteurs en lezers


Geschreven

Tegenwoordig is de digitale technologie ontwikkelt zich zeer snel, zeer veel toepassingen die u ziet als u berkujung in PlayStore op Android en zelfs toepassingen in iOS.namun wanneer het gebeurde vinden we dingen verwarrend, indien de aanvraag in overeenstemming is met wat we harapakan.terlebih als ik een uitgever of een unieke maker ben, zou ik denken dat er een toepassing zou zijn om de werken van gekwalificeerde auteurs te ondersteunen die voor veel lezers zouden worden gepubliceerd.



Ik zie projecten die me hier echt interesseren, AUTHORED PLATFORM is een actieve app op Android en iOS.



Niet alleen dient als Amazon Books, Google Books, Apress, Wiley, en andere online publishing systeem, maar ook auteur van een social networking platform dat het mogelijk maakt om content van hoge kwaliteit van schrijvers en auteurs producten te publiceren.



Hoe u geïnteresseerd in het project zijn ,,, dit hotel.Dit is een briljant idee van het project geschreven, aldus de auteurs heel gemakkelijk hun werk te publiceren, evenals de lezer gemakkelijk de meest recente informatie van de schrijvers ze inginkan.Aplikasi ook zullen krijgen u kunt het gebruiken als online publicatiesysteem, maar Written is ook een platform voor sociaal netwerken waarmee u hoogwaardige inhoud van auteurs en productauteurs kunt publiceren.



- Boeken.



- Een essay, wetenschappelijk onderzoek.



- Een kort verhaal, enz.



Aan de ene kant van dit project is niet op diensten gebaseerd boek distributie diensten aan te bieden kertas.Authored gebaseerde online service aanbieden van boeken geschreven van de distributie, met een diepe focus op user experience en graven in diensten die intelligenter voor de gebruikers in het tijdperk van de technologie 4.0 staan.



U kunt zien hoe AUTHORED de Blockchain-technologie verstoort.



Het project heeft een teken dat ze vandaag met de naam van deze ATH.token berstandartkan bij -20 ERC platform als een middel van het omzetten van de afdruk sistem.Pembelian in een handomdraai met een Visa, MasterCard of zelfs een bankrekening.



Wat als je iemand bent die zich bezighoudt met sociale media, wanneer u een status van het netwerk op Facebook en Twitter te maken, je status naar is zichtbaar voor iedereen die jou volgt, evenals platforms ini.Para auteurs hun producten in Geschreven door middel kan publiceren snel en vriendelijk.



De service in deze applicatie stelt je ook in staat om te communiceren met de auteur of de auteur van het verhaal, erg gemakkelijk en efficiënt denk ik. Omdat je bovendien direct kunt communiceren, kun je ook originele publicaties van de auteur kopen tegen een redelijke prijs.



Deze service is zeer eenvoudig te gebruiken naast deze service kan meberi zich prettig voelen voor lezers en uitgevers Gebruikers van deze applicatie kunnen ATH ook rechtstreeks "mijnen" op de Authored



door verschillende activiteiten van ratingschrijvers, het toetreden tot de platengemeenschap, enz. die een bron van inkomsten voor zichzelf creëert. En andere handige functies.



Praten over blockchain technologie in deze toepassing, natuurlijk, is auteur van een token ATH zou een middel van conversie in sistem.saya te kunnen zien van het aantal tokens uitgegeven door ATH auteur en tegen welke prijs, is nu 1 token voor $ 0.05 ATH ze hebben slechts 5 miljoen tokens die tegen een dergelijke prijs worden verkocht en die na afloop van PreSale worden verdubbeld.



Mis deze kans niet:

AUTHORED juga memberi anda program rujukan,dimana program rujukan ini memiliki nilai persentase yang cukup tinggi,anda dapat melihat bagaimana sistem rujukan ini bekerja.

Bonus Rujukan 10%
Undang teman Anda dan dapatkan bonus rujukan 10%.
Ketika seorang teman mendaftar menggunakan tautan referral Anda, Anda mendapatkan 10% token ATH yang mereka beli.
Contoh — Jika semua teman Anda membeli 10.000 token ATH dalam transaksi pertama, Anda mendapatkan 1.000 ATH sebagai bonus rujukan.
Dapatkan tautan referensi unik Anda dengan mendaftar di website Authored

Berikut detail Pasoka token ATH alokasi token ATH dan detail penjualan semua dapat anda lihat disini https://authored.network harga pre sale tahap pertama maupun pre salae tahap berikutnya.


PROJECT ROAD MAP



OCT 2017: Ontwikkeling van ideeën.



NOV 2017: Onderzoek om toepassing van ideeën te verzekeren.



December 2017: ICO-systeemontwikkeling.



APR 2018: voltooiing van het witte boek.



MEI 2018: Opening van ICO om fondsen te werven om producten te bouwen en te ontwikkelen.



Q3 2018: ATH-token opnemen in Coinmarketcap en externe beurzen voor een gerichte prijs van 2x - 6x.



Q4 2018: productontwikkeling met basisfuncties op Android- of iOS-platform.



Q1 2019: productontwikkeling met geavanceerde functies, geïntegreerde facturering op Blockchain



platform met ATH-token.



Q2 2019: campagne om samen te werken, samenwerking met auteurs, uitgevers van inhoud, auteurs.



Q3 2019: een campagne om geschreven producten en services te betrekken.



Als je het hebt over een project met een zeer goede toepassing, dan vraag je natuurlijk wie het team is in dit project ..



San Tran is de oprichter en CEO van AUTHORED



een software engineer met jarenlange ervaring in technologie. heb gewerkt in verschillende projecten op het gebied van telecommunicatie en webontwikkeling. U kunt hier details bekijken https://www.linkedin.com/in/sanmba/



Tam Mae is de manager van dit project



Van Pham is Community Manager
Als u geïnteresseerd bent in dit project, kunt u de nieuwste informatie van AUTHORED bekijken en de voortgang van dit project in de toekomst bekijken, aanvullende informatie die u direct kunt bezoeken



WEBSITE: https://authored.network/



WHITEPAPER: https://authored.network/WhitePaper.pdf



FACEBOOK: https://www.facebook.com/Authored-Platform-166068220770025/



TWITTER: https://twitter.com/authorednetwork



TELEGRAM: https://t.me/authorednetwork
Auteur: jesunbo1
Ethereum Wallet-adres: 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

No comments:

Post a Comment