Monday, June 18, 2018

Orbeum - De op feitelijk gebaseerde platformgebaseerde blockchain


Hallo mijn vriend alles en investeerders crytocurreny liefhebbers waar je ook bent Ik hoop dat u in goede gezondheid, dit keer zal ik een lopend project dat Orbeum memperkanalkn.

Wat is een Orbeum-project?
Orbeum is platform Het echte probleemoplosser haar, in de grootste en meest betrouwbare sociale netwerk in de wereld om een ​​reus in internettechnologie geworden en wijd verspreid op het internet en excelleerde in alle gebieden van IT. Zoals dit in het gedeelte van het dagelijks leven voor 2,5 miljard mensen in dezelfde of een andere vorm is geworden. facebook, twitter, linkedin, Instagram, youtube, Pinterest, Snapchat, WeChat, Weibo, en de lijst gaat verder.

De Orbeum-token is een revolutionaire toekomst om transactiekosten te vervangen. Dit trekt veel adverteerders aan die aarzelen vanwege het systeem met meerdere kosten. Deze gedecentraliseerde blok chain systeem om de veiligheid van de transacties te beschermen door het creëren van een sterke vraag naar token Orbeum en om het vertrouwen van de marktdeelnemers te bouwen. Orbeum-tokens zijn gebaseerd op het slimme contract van Orbeum Ethereum (ERC20). Alle transacties op het platform worden transparant vastgelegd en opgeslagen in ketenblokken, waar ze altijd kunnen worden gecontroleerd.

Dit Orbeum-platform is een van de beste manieren om klanten wereldwijd te laten zien wat ze bieden. "Ideeën niet deze baan alleen doen. Het is gewoon een voertuig voor dergelijke activiteiten. Web in combinatie met de juiste media geïdentificeerd als 'Obstick om zakelijke doelen te bereiken Orbstick dit is een gigantisch platform technologie die u meerdere vormen van communicatie, zoals Go LIVE kunt gaan gebruiken vanaf elke plek in wereld en delen alles. kun je je vrienden, familie en volgers gemakkelijk verbinding met VOIP via uw apparaat., of die zakelijke bijeenkomsten of marketing webinars. Zo niet, dan surfen video voor de lol.

Het Orbstick-project
Orbstick is een technologiegigant die zal concurreren met veel online giganten. Het heeft veel functies en je zult gek zijn op de aangeboden orbstics zoals:
Gratis premium content.
aangesloten.
video-sharing platform / hosting.
privé-stations.
communicatiemodus.
hosting webinar.
groepsbijeenkomsten / conferenties.
schermopname.
ongelooflijke manetisering.
marketing.
gezichtsdilemma aan het eind van de gebruiker.
verwijdering van het genereren van inkomsten.
videomakers krijgen minder marge.

Dilemma / technische uitdagingen
Er zijn veel problemen voor zowel de gebruiker als de ontwikkeling, maar onderaan zullen we enkele van de problemen noemen waar gebruikers mee te maken hebben, alsook van de ontwikkelkant om een eerlijke mening te hebben.

Het dilemma aan het einde van de gebruiker.
inkomsten genereren
technische / ontwikkelingsuitdagingen.
videomakers krijgen minder marge

oplossingen
Orbeum is een gedecentraliseerd platform voor het delen van video's dat oplossingen biedt voor de bovenstaande problemen. Het werkt onder een gezamenlijke regeling waarbij bewerkingen rechtstreeks worden uitgevoerd tussen uitgevers, makers van inhoud en gebruikers.

Token Naam: Orbeum
Symbool: OBM
Token Prijs: $ 0,01
Total Supplay: 5.500.000.000 OBM

Prijstoken

Wekelijkse bonus
Wekelijkse bonus voor gebruikers die deelnemen aan ICO-tijd. die zijn vastgesteld op basis van het volgende:


roadmap


ONS TEAM


Als u geïnteresseerd bent in ons project, kunt u contact opnemen via onderstaande link:
| WEBSITE | TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK |
| WHITEPAPER | BOUNTY | ANN | TOKEN UITVERKOOP |
Auteur: jesunbo1
 
  Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

  -: Etherum Waltte Adress - 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

No comments:

Post a Comment