Tuesday, June 19, 2018

Instant Asset-token Levert real-world oplossingen en hulpprogramma's voor uw echte activa


Invoering
Hallo lieve mensen, een ander interessant project wordt gestart. Allereerst, voor wie eerdere invoer gemist, wat is een cryptocurrency? Om snel en bondig te zijn, is het een digitaal ruilmiddel. En de volgende vraag zou zijn ... Wat is uw gebruik? Het is ook gemakkelijk om de veiligheid, integriteit en balans van uw financiële overzichten te garanderen door middel van een netwerk van agents (gesegmenteerde bestandsoverdracht of multisource bestandsoverdracht) die elkaar (onbetrouwbaar) elkaar noemen, mijnwerkers genoemd, die voor het grootste deel algemeen publiek en beschermt het netwerk (het web) actief door een hoge graad van algoritme verwerking te handhaven, om de kans te krijgen om een ​​kleine tip te ontvangen, die willekeurig wordt verdeeld.
Al dit racket van cryptomoney is exponentieel toegenomen, maar de meeste mensen weten niets over hoe blockchain-technologie werkt, wat een slim contract is en hoe het kan worden gebruikt. Om precies deze reden zal ik allereerst dit type blokkettingtechnologie zorgvuldig introduceren.
Blockchain is een gedecentraliseerd grootboek. Het is een computernetwerk dat een identieke kopie van de database heeft en zijn status (records) verandert in een gemeenschappelijke overeenkomst op basis van zuivere wiskunde. Dit alles betekent dat er geen behoefte is aan een centrale server of een entiteit die we vertrouwen (bijvoorbeeld centrale bank, notarissen, banken, PayPal, enz.). De blockchain is de technologische basis voor alle cryptomontages, of het nu Bitcoin, Ethereum, Hyperledger, etc. is.
Een belangrijk onderdeel van de blockchain zijn de slimme contracten, een stukje code dat is opgeslagen in het blockchain-netwerk (in de database van elke deelnemer). Het bepaalt in feite de voorwaarden waaraan alle partijen die het contract gebruiken het eens zijn. Daarom worden bepaalde acties uitgevoerd als aan de vereiste voorwaarden is voldaan. Omdat het slimme contract wordt opgeslagen op alle computers in het netwerk, moet iedereen het uitvoeren en hetzelfde resultaat behalen. Op deze manier kunnen gebruikers zeker zijn dat het resultaat correct is.
smartcontract.png
Na deze korte introductie van het brede onderwerp Blockchain en Smart Contracts, kunnen we al zien dat deze technologie vele deuren opent voor nieuwe, gedecentraliseerde bedrijven en de noodzaak van dure externe partijen overbodig maakt. Veel nieuwe bedrijven werken nu aan deze technologie en grote bedrijven testen het in gesloten netwerken om rechtstreeks met elkaar samen te werken zonder tussenpersonen nodig te hebben. Om die reden zijn er veel projecten die deze nieuwe technologie beginnen te gebruiken. Ze zijn echter niet allemaal de moeite waard. We moeten goed lezen waar elk project aan is gewijd, wat is het whitepaper, zijn gekwalificeerde adviseurs, enz. Zoals ik al zei, is de blockchain-technologie populair geworden als gevolg van de hype rond cryptocurrencies die veel startups heeft geschud om hun eigen cryptocurrencies te lanceren, zelfs zonder overtuigende fundamentals. Deze trend is naar voren gekomen omdat nieuwkomers flexibeler zijn geworden met het toepassen van opkomende technologieën in vergelijking met gevestigde exploitanten die worden gehinderd door verouderde systemen. Dit concurrentievermogen en dit voordeel van de nieuwe spelers kunnen echter van korte duur zijn, omdat er geen schaalvoordelen worden meegewogen.
Om deze reden, daarom kies ik de beste van hen door een grondige studie van de belangrijkste kenmerken. Vandaag, het project dat ik u ga presenteren, zijn de Instant Assets Tokens, een betere manier om vastgoedbeleggingen gemakkelijker te maken door de digitalisering van activa.
Presentatie
Definitie
Zoals ik eerder al zei, Instant Assets Tokens (IAT) (https://www.iatokens.com/) een vastgoedtokenisering om de vastgoedinvestering direct beschikbaar te maken voor de massa door de digitalisering van activa waarmee de tokens worden ondersteund door echte kenmerken van de wereld.
Goals
De hoofddoelstelling van IAT is om vastgoedinvesteringen eenvoudig beschikbaar te maken voor de massa door digitalisering van activa en uit te breiden naar andere ontwikkelingslanden, met als eerste focus op de Filipijnse markt.
Als secundaire doelen heeft IAT tot doel om wederverkoop- en leasingprocessen meer transparantie, meer integratie en veiliger te maken met blockchain slimme contracten, en betere hulpprogramma's voor de tokens op het platform te integreren. Dit omvat het betalen voor meubilair, juridische kosten en vergoedingen voor boeiende belasting auditors als een verschil voor andere competentiebedrijven. Met deze technologie kunnen tijd- en kostenbesparingen worden verbeterd en ten slotte is het ook gericht op het oplossen van algemene transactiekosten, waarbij de opgeblazen kosten met ten minste de helft worden weggenomen.
Voordelen
Huurders worden geadviseerd om de NIAT te gebruiken om de huur te betalen en krijgt een korting op het tarief aangeboden.
Het bedrijf zal verschillende zakenpartners naar het IAT-ecosysteem trekken om de gebruiksmogelijkheden te vergroten.
Betaling voor activabeheersdiensten Tokenhouders kunnen ervoor kiezen om de NIAT te gebruiken om te betalen voor onze vermogensbeheerdiensten.
De betaling voor de houders van Meubelverslagen kan ervoor kiezen om de NIAT te gebruiken voor de betaling van de aankoop van artikelen voor de uitrusting van hun eigendom.
De aankoop van NIAT-activa kan ook worden gebruikt om activa te kopen en verblijft binnen het IAT-ecosysteem.
De houders van Betaalkaarten voor Juridische Diensten kunnen ervoor kiezen om de NIAT te gebruiken om de betaling te verrichten voor het inhuren van de diensten van advocaten of juridische adviseurs.
Betaling voor belastingadvies en -diensten Kaarthouders kunnen ervoor kiezen om de NIAT te gebruiken om de betaling te verrichten voor het inhuren van de diensten van belastingadviseurs.
De houders van eigendomstokens voor verkoop of verhuur kunnen ervoor kiezen om de NIAT te gebruiken om de verkoopcommissies te betalen wanneer ze de goederen in het webportaal publiceren.
Bezitters van activa kunnen ervoor kiezen om de opbrengst van de huur of verkoop in de vorm van NIAT te ontvangen.
In het geval dat een commissie moet worden betaald aan de agent / makelaar, kunnen de chiphouders ervoor kiezen om de commissie van hun agent / tussenpersoon te betalen met de NIAT.
De ontvangende commissie voor agenten / agenten / makelaars kan ervoor kiezen om hun commissie in de vorm van NIAT te ontvangen.

roadmap

Team

Airdrop

Het project biedt de mogelijkheid om Instant Assets-tokens (IAT) te verdienen door bepaalde taken op sociale media uit te voeren en eenvoudige stappen uit te voeren van het bounty-programma dat in bitcointalk is uitgelegd. Hier (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4044551.msg379490) kun je toegang krijgen tot de link om te zien wat de voorwaarden zijn om een vroege IAT-bijdrager te worden en beginnen tokens te verzamelen.
Klinkt dat niet interessant? Als u geïnteresseerd bent in deze luchtlanding of eigenlijk in de ICO, kunt u hun whitepaper hier lezen (http://iatokens.com/docs/IAT%20WHITEPAPER.pdf). Je kunt ook op de hoogte blijven in hun officiële Telegram-groep (https://t.me/iatokens). Ik hoop dat je het bericht leuk vond en binnenkort stuur ik je nieuwe berichten.
Extra details
Token: IAT
Platform: Ethereum
Type: ERC-20
Prijs in ICO: 1 IAT = 0,01 USD
Tokens te koop: 4.500.000.000
Auteur: jesunbo1
Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php? Actie = profiel; u = 1671224
Ethereum Wallet-adres - 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

No comments:

Post a Comment