Monday, June 18, 2018

Netwerk vereist overdracht en transactie van airp 2p

AirP 2P is een op atrialia gebaseerde crypto waarmee mensen essentiële netwerken kunnen verzenden en verzenden. Dit netwerk wordt zelfs ondersteund door BlockKeen-technologie voor sneller computergebruik, betere gebruikersinschrijving, betere gebruikersbeveiliging en betere duidelijkheid. Nieuwe technologieën / software ontwikkeld op atherium blockchain zullen mensen toegang geven tot een hoge computerervaring. Het zal in principe mensen in staat stellen om computers te huren van het netwerk met high-end voorzieningen. Door een aangepaste interface in systeemsoftware te gebruiken, kunnen gebruikers profiteren van het werken onder high-end pc-omgevingen. Er moet aan worden herinnerd dat al deze software wordt gedaan op basis van de interface en dat de fysieke upgrade dus niet op de computer is vereist. Dergelijke ideeën zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedereen [resourcecapaciteit, met name studenten, actieve spelers, media-organisaties, webontwerpers en grafisch ontwerpers, ook een goed doel heeft bereikt. Mensen die niet in staat zijn om op hoog niveau te werken, kunnen dit systeem leasen met behulp van een AirP 2P-token op dit door BlockChane ondersteunde netwerk. Er zijn veel scenario's die op zo'n manier kunnen worden overwogen dat een speciale student autocad of Adobe Photoshop nodig heeft die moet worden uitgevoerd, maar het heeft niet de benodigde rekenkracht in zijn systeem om deze software uit te voeren. In zo'n situatie kunnen mensen systemen huren met de nodige verwerkingscapaciteiten, ze via software door software leiden en gemakkelijk hun taken uitvoeren. Hetzelfde geldt voor die gamers die enthousiast zijn en geen toegang hebben tot gamingconfiguraties van het hoogste niveau. Ze kunnen dergelijke systemen voor een bepaalde tijd huren en genieten van high-end games op hun systeem.

BlackChane op technologie gebaseerd Etherium
Met het P2P-netwerk is het hele systeem ontworpen om op atherium gebaseerde blockchain-technologie te gebruiken, wat de enige technologie is die de grootste bitrate voor cryptocurrency ter wereld aandrijft. Dit is de reden dat het hele systeem de architectuur is geworden van op atherium gebaseerde blockchan-technologie vanwege het feit dat er verschillende belangrijke voordelen aan verbonden zijn. Dit is een veilig systeem dat ervoor zorgt dat elke techniek soepel kan verlopen.

De betrouwbaarheid en veiligheid van de gebruiker is onze eerste prioriteit
De integratie van blockchain-technologie moet ervoor zorgen dat onze gebruikers toegang hebben tot buitengewone beveiligingsopties. We hebben een toegewijd team van professionals die altijd op zoek zijn naar veilige transacties onder het systeem. Als groeiend bedrijf vertrouwen we op de mogelijkheid van gebruikersintegriteit en onbeperkte ervaring om de beste service aan onze klanten te bieden.

Voordelen van technologie:
Een van de belangrijkste voordelen van op atherium gebaseerde blockchaintechnologie is het feit dat het een zeer actief "immuunsysteem" heeft dat een gemakkelijke gegevensconversie niet mogelijk maakt. In eenvoudige bewoordingen is de volledige gegevensstructuur in de vorm van een blok dat ervoor zorgt dat het praktisch wijzigen van het gegevenssegment geen blijvend effect zal hebben. Het brede spectrum zorgt ervoor dat dit voorstel geen wijziging van gegevens mogelijk maakt en biedt daarom geavanceerde gegevensbescherming.

> Als een gedecentraliseerd systeem is er geen sensor gekoppeld aan technologie. Deze gebruiker biedt registratie en beschadigt het systeem niet. Bovendien is dit systeem zeer transparant voor gebruikers die de bevestiging van transacties op internet toestaan ​​omdat notities gemakkelijk beschikbaar zijn.

> Etnische ondersteunde backend zijn gemakkelijk voor mij en zijn stabieler in lange formaten. Gemiddeld duurt een atherum-token ongeveer 14 seconden, wat veel minder is in vergelijking met zijn peers.

> Atherium is de enige blockchain die in essentie bitcoin gebruikt en dus ook in dit geval dezelfde architecturale integriteit kan worden verwacht. Een open digitaal boekje waarin alle transactieformulieren op een veilige en gedecentraliseerde manier worden vastgelegd. Met de integriteit van Bitcoin Foundation, kan men wachten op banken met een veilig en transparant systeem.

Deze faciliteiten maken het hele huursysteem tegelijkertijd eenvoudig, transparant, veilig en ongewenst. Hoogwaardige codering op het netwerk zorgt er ook voor dat het systeem niet kan worden aangetast door een hacker die veilig is in gebruik en ook niet volledig kan worden opgelost.

ICO-doelstellingen
De ICO is vergelijkbaar met andere mensen op de markt, het belangrijkste doel van de ICP van AirP2P is om grote hoeveelheden geld te kunnen verzamelen als zeer belangrijk bij de ontwikkeling van het platform. Het feit is dat vanwege het ecosysteem van bedrijven die oorspronkelijk naar Curate gaan bekend zullen staan ​​als de ruggengraat van een grote hoeveelheid geld die nodig is voor dit project, dit kan worden verkregen door de ICO. Een vast percentage van de totale tokencapaciteit wordt ingesteld op 'afgedrukt' voor toekomstige zaken. In eenvoudige bewoordingen helpt het percentage van deze tokens ons verder om core blockchain-referenties in ons netwerk op een wereldwijd niveau te integreren en zo in mendiversifikasikannya Ethereum

Token-routekaart
Softwareontwikkeling is momenteel in uitvoering en het zal naar verwachting enige tijd duren voordat het wordt gestart. Er zijn verschillende run-sequentie en pilot-programma's om ervoor te zorgen dat er geen verdere softwaregerelateerde complicaties met succes op de markt zijn geïntroduceerd. Onder het totale token dat oorspronkelijk is voorbereid voor mijnbouw en ICO, is in sommige gebieden het specifieke kwantum als volgt:

➢ ICO moet in 3 fasen worden uitgevoerd, waarbij in totaal 33 miljard tokens zullen worden verzonden. Alle nutteloze tokens moeten worden verbrand.

➢ De voormalige ICO mei 2018 uit te voeren op de 18e, het aantal tokens zal worden verkocht is 330 miljoen P2P token set 30% bonus toewijzing. De fase eindigt op 3 juni 2018.

50% tokens zijn toegewezen voor de hoofdtokenverkoopfase, waarbij de beginfase is gestart met een bonuspercentage van 20%. In dit stadium moet het toegewezen token 12% zijn. De resterende 37% is verstrekt voor de resterende token-verkoopfase.

Fondsallocatie (inkomsten gegenereerd door ICO) 29% van het token is verstrekt

"Branding en marketing"

 Er is een token van 4% geboekt voor het gebruik van financiële kosten en uitgaven. 53% tokens zijn bevestigd voor de ontwikkeling van infrastructuur, inclusief softwareontwikkeling, zijn genoteerd op alle belangrijke beurzen en marktliquiditeit bij de lancering. 2% moet worden gereserveerd voor beloningen en overhead, terwijl 12% moet worden gereserveerd voor andere doeleinden.

Primaire tokenverkoop (20% bonus):
• Start: 3 juni 2018

• Aantal tokens te koop: 3.960.000.000 p2p-token (12%)

• Vervaldatum: 3 juli 2018

• Tokenwisselkoers: 1ETH = 825,000P2P

• Aanvaardbare valuta: ETH met een minimum transactiebedrag van 0,02 ETH

Belangrijkste tokenverkopen:
• Start: 3 augustus 2018

• Aantal toegewezen tokens: 12.210.000.000 P2P-token (37%)

• Vervaldatum: 15 september 2018

• Tokenwisselkoers: 1ETH = 687.500p2p

• Aanvaardbare valuta: ETH met een minimum transactiebedrag van 0,02 ETH

 De volgende tabel biedt 100% tokenallocatie. We besteden 22% aan het bedrijf en 5% aan het projectteam. 1% van het opgeslagen token is verstrekt voor het afdrukken van 20% voor de airdrope-fase en 2% is gereserveerd voor de award. Persoonlijke tokenverkopen zijn gestart en het is gepresenteerd met een voltooiingspercentage van 100%. De openbare tokens worden op 3 juni uitbetaald. Website: http://airp2p.network/

conclusie
Volgens de oprichters van de Arap 2P Foundation zit de toekomst van crypto-valuta in die diversiteit

Ze zijn in de winkel voor gewone mensen. Voorstellen mogen niet alleen mensen bereiken

Complexe en geavanceerde systemen voor professioneel en persoonlijk gebruik, maar ook om de nieuwe servicedimensie voor de gemeenschap te waarborgen. Het concept is vrij nieuw en maakt het veelbelovend voor de toekomst. Met de integratie van een duurzaam, niet-wijzigend, veilig en persoonlijk systeem, kan AirPower geen hoge klantervaring verwachten in P P Foundation. Dit concept is volledig afhankelijk van blockchain-technologieplatform en wil groeien met behulp van de faciliteiten die door het bedrijf worden geboden. De i8n open laserregistraties met de transactie zijn eenvoudig toegankelijk op het internet en kunnen vervolgens worden uitgevoerd als een slim contract, zodat gebruikers de beste ervaring kunnen ervaren.

Het bedrijf heeft ook de houding ten opzichte van de ontwikkeling van "mini-pc" als onderdeel van toekomstige plannen.

Deze app is rechtstreeks verbonden met de tv en voor het uitvoeren van dergelijke pc-applicaties. Dit concept is uitgesloten van de bestaande technologie, maar de integratie van onze voorspellingstechnologie erin zal worden opgevuld met betere en correct sensationele functies.

Wegenkaart

Tim

Ga voor meer informatie naar de onderstaande link:

YouTube | Twitter | Website | Facebook | Guit | En | Telegram | Wit behang |
Auteur: jesunbo1

  Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

  -: Etherum Waltte Adress - 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

No comments:

Post a Comment