Monday, June 11, 2018

til at sende


Hilsener til alle.

Dagens gennemgang er afsat til Send-projektet, og dette projekt, måske vil jeg kalde behovet for vores tid, da der er en række grunde til det, der blev præsenteret for dig under retssagen.

Så lad os komme i gang.

Et af de problemer, der eksisterer i dag i den digitale økonomi, præsenteres for os i form af en række negative grunde. Det er årsager som høj volatilitet, høj spekulation og manglende brugervenlighed. Alt dette bidrager til, at krypteringsvalutaen har en stor barriere for masseintegration i vores liv og økonomi. Derfor var der behov for at udvikle og oprette en helt ny type kryptoaktiv, som vil sigte på at løse dette problem. Denne opgave blev gennemført af Send-projektet, som blev oprettet for at give os disse løsninger.

Send-projektets hovedmål og globale mål er at sikre, at kryptoøkonomien og dets aktiver bliver bredt anerkendt i verden.

SDT er en kryptomone, der er designet til valutakursbeslutninger og høj volatilitet.

SDT-brugere kan være private eller institutioner, der har til hensigt at gemme, overføre eller udveksle forskellige værdier på en sikker og stabil måde.

Hvad sender.
1. Lav krypteringsvalutaen bredt anerkendt og brugt af beregningsenheden.

2. SDT som et aktiv: frigivne tokens og deres pris bliver en værdi for emerging market forces fra et stort antal transaktioner, ikke en gruppes bestræbelser; Det er også fastsat, at SDT vil blive frigivet først, når det støttes af grundlæggerne eller andre personer, der er tilknyttet det. Dette vil ikke længere være en væsentlig ulempe ved fastsættelsen af værdien af SDT, da den vil give plads til dens dannelse af markedskræfter, såsom udbud og efterspørgsel og derved øge likviditeten.

3. EF-styrke: enkeltpersoner og juridiske enheder tager et tegn og tilføjer likviditet

netværk gennem regelmæssige transaktioner i betalingssystemet.

4. Mass adoption: et voksende fællesskab af brugere og tredjeparts applikationer.

5. SDT som penge: en verdensomspændende anerkendt SDT-funktion som værdifond, som et middel til udveksling og som en beregningsenhed.

Platformen har sin egen applikation WeSend. Det er den første applikation, der begynder at sende aktiver ved hjælp af Send (SDT). WeSend-applikationen giver mulighed for en række platformspartnere med et højt niveau af sikkerhed og lave omkostninger uden indvirkning fra tredjeparter, send penge. Der er ingen begrænsninger for at sende penge, applikationen fungerer rundt om i verden uden grænser.

ICO. Højdepunkter.
SDT Token;

Platform Ethereum;

Type ERC20;

Antal tokens 700 000 000 SDT;

Foreløbigt salg: start 01.06.18 slutningen af 31.06.18;

Prisindledende salg: 1 SDT = 0,14USD;

Hovedsalget: start 15.07.18 slutter den 14.07.19;

Pris: 1 SDT = 0,2 USD;

Mulige investeringer: ЕТН;

Land: Caymanøerne;

Lande med begrænset deltagelse: USA, Kina, Nordkorea, Sydkorea, Cuba, Syrien, Iran, Bolivia, Ecuador, Kirghizia, Marokko.

Tokner fordeles som følger:

- 33% salg af tokens

- 25% af grundlæggerne af projektet

- 24% selskab

- 10% bonusprogram

- 8% hold og transaktionshandlinger.
Vejkort.
 Detaljerede planer for virksomheden for 2018-2019: API; netværkskonsolidering 100K USD (kopieret) Consolidation Consensus Fase 1; indledende prissætning tegnebog 1.0; 50M USD (kopieret) Sign 2; afsendelsesprotokollen (Blockchain); tegnebog 2,0; Migration af mønter.

Holdet.
Hvad angår projektteamet. Som det normalt sker, er de bedste sind og specialister involveret i sådanne projekter. Derfor er Send-projektet ikke nogen undtagelse. Men jeg vil gerne fremhæve hendes administrerende direktør og medstifter Camilo Jimenez. Siden 2013 har han viet sig til kryptoøkonomi og dens udvikling. I 2016 grundlagde Camilo InstaKiosks LLC, det firma, der udviklede den mest økonomiske Bitcoin ATM i verden og har udgivet kommercielle systemer er butikker, der sælger varer Bitcoins. I en alder af 16 grundede han sit første e-handelsselskab. Hans tilhængere i teamet og også medstifter af Francisco Córdoba Otalora som Chief projektkoordinator og Marcio Abreu i den situation, Chief Technical Officer. Deres erfaring er også imponerende med deres resultater og udviklinger inden for digital økonomi. Når projektet for ryggen der er sådan et hold, er chancerne for succes og realisering af alle de planer er meget store. Og for mig er der ingen tvivl om, at dette forsøg på at løse presserende problemer vil blive efterspurgt kriptosoobschestvom.

Alle vigtige oplysninger kan findes her:

Officiel hjemmeside: https://www.sendprotocol.com/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3915528

WhitePaper: https://www.sendprotocol.com/documents/whitepaper.pdf

Telegram: https://t.me/joinchat/F3htKg7MOesED8NTNBHn9A

Facebook: https://www.facebook.com/SENDprotocol/

Twitter: https://twitter.com/sendprotocol
Forfatter: jesunbo1
Bitcointalk profil link: https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profil; u = 1671224
Ethereum Tegnebog adresse - 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

Rediger "Oversigt over SendProtocol ICO-systemet"

No comments:

Post a Comment